در حال بارگذاری ...
جمعه 24 اردیبهشت 1400
  • اطلاعیه زمانبندی و حذف اضافه 992

2-حذف و اضافه: دانشجو می­تواند پس از انتخاب واحد، برابر برنامه زمانبندی زیر نسبت به حذف 3 عنوان درس و اضافه کردن هر تعداد عنوان درسی  اقدام نماید.

زمان بندی حذف و اضافه نیمسال بهمن99 (992)

ساعت  تاریخ /ورودی

ورودی 991

دانشجویان ورودی 991  رشته های  جوشکاری، صنایع شیمیایی، صنایع چوب

1. حذف اضطراری :

دانشجو می تواند با رعایت ارتباط دروس( همنیاز و پیشنیاز ) برابر برنامه زمانی که اعلام خواهد شد نسبت به حذف یک عنوان درس نظری اقدام نماید.

1. شروع و خاتمه کلاس­ها:

برگزاری کلاس­ها از روز شنبه 18/11/1399 تا روز پنج شنبه 20/03/1400 خواهد بود.

1.  برگزاری امتحانات پایان ترم:

امتحانات پایان ترم از روز شنبه 22/03/1400 تا روز پنج­شنبه 03/04/1400 برگزار خواهد شد.

تذکر ات مهم :

1. طبق جدول زمان بندی فقط دانشجویان عادی ورودی 982،991، 981 و 972 امکان انتخاب واحد خواهند داشت و  دانشجویانی  که سنوات ادامه تحصیل آنان به اتمام رسیده (ترم 5 و بالاتر) و یا دانشجویانی که تا پایان نیمسال 991  دو ترم (با معدل کل زیر 10 )  و یا 3 و یا 4 ترم مشروط شده اند امکان انتخاب واحد نخواهند داشت و باید جهت صدور مجوز از کمیسیون موارد خاص درخواست خود را در سامانه سجاد به آدرس www.portal.saorg.ir  ثبت نمایند.
    2. دانشجویانی که در ترم 982 انتخاب واحد نداشته­اند و بلاتکلیف هستند امکان انتخاب واحد نخواهند داشت و جهت تعیین وضعیت بایستی درخواست خود را با ذکر علت و ارائه مستندات از طریق میز خدمت به اداره آموزش ارسال نمایند
    3. دانشجویان روزانه تا 5 ترم آموزش رایگان خواهند داشت و در صورت ورود به نیمسال ششم ( پس از اخذ مجوز لازم جهت امکان ادامه تحصیل) مانند دانشجویان شبانه شهریه پرداز خواهند شد.
    4. امکان انتخاب درس با تداخل امتحان برای تمام دانشجویان فعال است، لذا توجه به تاریخ و ساعت برگزاری امتحان الزامی است.
    5. دانشجویان شبانه قبل از اقدام به انتخاب واحد بایستی نسبت به پرداخت بدهی قبلی و پیش پرداخت شهریه اقدام نمایند.
    6. با توجه به متمرکز بودن سیستم انتخاب واحد ، دانشجویان می بایست به طور مکرر به سایت مرکز به آدرس www.samenmashhad.tvu.ac.ir   و کانال اطلاع رسانی مرکز در سروش و تلگرام به آدرس @samentc مراجعه نمایند تا از آخرین اخبار و اطلاعیه ها مطلع شوند.
    7. با توجه به عدم امکان انتخاب واحد درخارج از زمان های مشخص شده، رعایت برنامه زمان­بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه از طرف دانشجویان الزامی است .
    8. با توجه به شرایط کرونایی کشور ، وضعیت برگزاری کلاس ها در ترم 992 به صورت حضوری و یا  مجازی خواهد بود که متعاقباً اعلام خواهد شد، لذا دانشجویان لازم است اطلاعیه هایی که در این راستا در سایت و کانال های اطلاع رسانی  مرکز ارائه خواهد شد را دنبال کنند .
    9. پس از اتمام زمان حذف و اضافه دانشجو می­بایست یک نسخه از برنامه هفتگی و ریزنمرات خود را پرینت و نزد خود نگهداری نماید.
    10. در صورت عدم رعایت مقررات و موارد ذکر شده در این اطلاعیه و بروز مشکل آموزشی مسئولیت آن به عهده شخص دانشجو خواهد بود.